Så er der kommet VVS og el i huset :)

Da vi kom ud til huset i eftermiddags blev vi mødt af spots i carporten samt el i skuret, dejligt! Derudover havde badeværelserne og køkken-alrummet også fået monteret spots som planlagt. VVS-folkene havde også været igang, og vandhaner og brusere var blevet monteret – og sørme om der ikke også var blevet opsat de væghængte toiletter og toiletknapper! De har i hvert fald været effektive 🙂 Køkkenet havde også fået installeret det nye køleskab og ovn, hvilket ser rigtig godt ud. Der var målt op til at skære bordpladen ud til kogepladen, så måske vi får den at se i morgen 🙂 Derudover mangler der også emhætten, men så ikke rigtig ud til at være leveret. Måske pga. det er et andet mærke end ovn, køleskab og kogeplade.  Nu begynder det virkelig at ligne knap så meget en byggeplads indvendigt, men der trænger virkelig til en god gang rengøring! 🙂

Posted on Thursday, February 23rd, 2012 at 23:39 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Så er der kommet VVS og el i huset :)”

 1. David says:

  Jeg skal lige høre, har i købt hårdehvidevare ved HTH? og kunne det betale sig?

  Mvh David

 2. Lasse Løfstrøm Andersen says:

  Vi købte dem igennem EL/VVS firmaet HusCompagniet benytter her på Sjælland Uggerly.

  De kunne give nogle priser der lå meget op af det vi fandt de samme varer til på nettet – men så er de jo leveret og installeret når man flytter ind, hvilket jeg synes er rigtig rart især omkring emhætte osv.

  Forresten så var elektrikerne i huset idag, og de flyttede spottet fra den tidligere post på det store badeværelse – nu er et helt fint, så kommer maleren bare lige og lapper det gamle hul 🙂

  God service!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.