Haveplan på tegnebrættet…

Inden længe har vi et færdigt hus, og derfor begynder vi snart at kunne komme igang med haven og belægningen. Men hvordan skal den så lige se ud? – og nogle gange har man svært ved at forestille sig, at den jord med affald, ukrudt og tonsvis af alverdens sten rent faktisk kan blive til en pæn have engang. Men jeg har prøvet at tegne et udkast til en haveplan, og er selv ret glad for den foreløbige plan 🙂 Så må vi se, hvor meget af det, der rent faktisk kommer til at holde stik 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted on Tuesday, March 6th, 2012 at 22:13 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.