Så er der kommet gulv

Så er der kommet gulv på, og det er blevet rigtig flot. Nu ligner det jo et komplet hus 🙂 Derudover er de sidste par låger blevet sat på, altså lige på undtagelse af en enkelt låge i det store badeværelse, som vi ikke ved hvornår kommer. Lige nu er der under 2 uger til vi overtager huset, og vi begynder at få hjemmet pakket op med flyttekasser. I dag og i går har vi haft gang i at sætte badeværelsesspejlene op, og det ser super flot ud, og given prikken over i’et på badeværelserne.

Posted on Sunday, March 18th, 2012 at 11:34 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Så er der kommet gulv”

 1. Casper Due says:

  Hej!
  Tillykke med jeres meget fine hus. Vores hus bliver færdig næsten samme tid på ret som jeres, så vi går og venter på at Huscompagniet afsætter huset på grunden.

  Vedr. spejlende, hvor har I købt dem og sidder der et lampeudtag bag ved spejlet?

  • Lasse Løfstrøm Andersen says:

   Hej Casper,
   Mange tak – vi er rigtig glade for huset og for at vi valgte HusCompagniet, der har været meget få ting at sætte en finger på.
   Spejlene er fra Gør det Selv HTH, og der er et lampeudtag bag spejlet. Vi har lampeudtaget monteret i midten bag spejlet, og det er lidt dumt pga den kontruktion spejlet har, så vil anbefale at sætte det lidt over eller under centrum af spejlet – men du kan eventuelt tage ud i HTH og se problemet med at man har lampeudtaget lige i centrum af spejlet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.