Underskrivning af de endelige tegninger

Så var tiden inde til at få skrevet de endelige tegninger under, og det skulle selvfølgelig fejres med champagne og luxusflødeboller.. mmm! Forinden havde vi fået tilsendt tegningerne, og havde derefter en uges tid til at gennemse se dem, og fik også ændret nogle enkelte ting. Nu kan vi kun håbe og krydse fingre for, at vi har valgt rigtigt 🙂 Tegningerne er også sendt til kommunen, så nu håber vi snart byggetilladelsen er i hus! Så inden længe kan det første spadestik tages på grunden og det glæder vi os meget til! Snart er der kun 5 måneder til der står et fint hus på Olsbjergvej 21 🙂

 

Posted on Wednesday, November 9th, 2011 at 22:24 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.